Přeskočit na hlavní obsah

Položky úkolů

Postranní lišta vám ukáže jakýkoli úkol a datum uzávěrky, pro které jste povinni zadat záznam. Může existovat jednoduchý stav, který vám pomůže zkontrolovat pokrok, nebo štítek označující, s kým je další krok.

  • otevřeno
  • uloženo
  • uzamčeno
  • označeno
  • kompletní

Položka se může jevit jako „nedostupná“ ** a myš ji nebude moci otevřít. Můžete ukládat, jak budete pokračovat, a vrátit se později, Jakmile konečně odešlete úkol, bude viditelný, ale soubory záznamů budou fialové, což znamená, že jsou pouze pro čtení.

V horní části jsou k dispozici ty s ikonou úprav, které můžete vybrat, abyste mohli dodávat data.

Vyberte jeden z dostupných řádků, chcete-li přejít na konkrétní úkol, abyste mohli buď upravovat/odeslat úkol, nebo zkontrolovat jakékoli komentáře od svého nadřízeného nebo značky.

Ve spodní části stránky jsou čtyři tlačítka. Uložit průběh, vymazat, zavřít a odeslat úkol. Vyberte první, chcete-li svou práci kdykoli uložit a vrátit se k němu později.

Pokud použijete tlačítko zavřít dole nebo tlačítko zpětné navigace nahoře, pak také automaticky uložíme váš aktuální stav připravený na návrat.

Vymazání vyprázdní VŠECHNY odpovědi, které jste právě zadali, takže to používejte opatrně!

Odeslat je pro případ, kdy již nemáte žádné změny nebo co přidat. Tím se do záznamu přidá aktuální datum, takže můžeme zjistit, zda jste dodrželi termín, a nastavte záznam na uzamčený stav. Tak, ujistěte se, že jste připraveni to udělat, a ujistěte se, že to uděláte!

Pod otázkami, ale nad tlačítky, mohou být řádky pro nahrávání různých typů obsahu, jak vyžaduje úkol. Každý z nich vybere pouze soubory vhodného typu. (viz FAQ)

portfolio